Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Volcano View Hotel Santorini


Descriere

Descriere HOTEL VOLCANO VIEW: Avand o locatie excelenta, pe marginea unei stanci, hotelul Volcano View de 5 stele ofera un restaurant cu vedere la caldera si 3 piscine cu vedere la vulcan, la mare si la faimosul asfintit din Santorini.
Tip masa: Mic dejun.
Localizare HOTEL VOLCANO VIEW: Hotelul este situat pe marginea calderei, la 2 km de capitala Fira si la 5 km de aeroport.
Plaja: Plaja cu pietricele se afla la 6 km distanta de hotel.
Dotari camere: Hotel Volcano View dispune de 93 de unitati de cazare si vile redecorate in 2011, dotate cu baie proprie, uscator de par, produse cosmetice pentru baie, aer conditionat, TV satelit, seif, internet wi-fi gratuit, prosoape pentru plaja si piscina, balcon sau terasa.
Facilitati HOTEL VOLCANO VIEW: Hotelul dispune de restaurant, bar, piscine, bar la piscina, internet wi-fi, mini market, camera de bagaje, parcare. Servicii cu plata: masaj, baby sitting, spalatorie/calcatorie, doctor.
Clasificarea oficiala: 5*
Web: www.volcano-view.com
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie