Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

ATENTIE! NU SUNT PERMISE MODIFICARI DE NUME! (penalizare 100%)



Descriere: Hotelul Mykonos View este unul dintre cele mai cautate hoteluri din insula si constituie o alegere buna pentru o vacanta in inima orasului Mykonos.

Localizare: Pe un mic deal ce ofera o priveliste panoramica spre oras si Marea Egee, la aproximativ 100 m de centrul orasului Mykonos si 50 m de statia de autobuz.

Dotari camere: Camerele sunt dotate cu mini frigider, televizor, aer conditionat, acces internet, seif.
Facilitati hotel: acces internet Wi-Fi, parcare, piscina cu bar, bar, salon de mic dejun.
Tip masa: mic dejun
Clasificarea oficiala: 3*
Web site: www.mykonosview.gr

Mykonos View ofer cazare in stil cicladic, cu vedere la Marea Egee sau la oraLaul Mikonos. Are o piscin impresionant, un lounge bar deschis nonstop Lai o zon de mic dejun cu Laezlonguri. Accesul la internet WiFi este disponibil in zonele publice. Variind de la camere construite in stil tradiLLional din piatr la camere cu design mai modern, toate unitLLile de la Mykonos View sunt dotate cu frigider, aer condiLLionat Lai TV. Unele camere se bucur de vedere la Marea Egee.
Aan zona de mic dejun a hotelului puteLLi savura un mic dejun american in fiecare dimineaLL. Cunoscutul bar-restaurant Oniro propune preparate mediteraneene Lai cocktailuri rcoritoare cu vedere la asfinLLitul frumos.
AparLLinAend lanLLului hotelier Semeli Group, hotelul Mykonos View are o locaLLie liniLatit, cu acces rapid la zona portului Lai la viaLLa sa de noapte. OaspeLLii au la dispoziLLie parcare privat. La cerere este disponibil un serviciu de transfer de la aeroport Lai/sau port.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie