Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Anantara Iko Mauritius Resort And Villas


Descriere

Descriere: Anantara Iko Mauritius Resort & Villas este situat pe coasta sud-estica a insulei Mauritius, una dintre cele mai frumoase zone si anume: Blue Bay; aceasta este cunoscuta printre iubitorii sporturilor acvatice pentru zonele minunate dedicate scufundarilor.
Resortul dispune de facilitati deluxe, printre care se numara Centrul Spa Anantara, piscina si restaurant cu vedere la ocean.


Localizare: Este situat in zona Blue Bay, aceasta este recunoscuta drept fiind una dintre cele mai frumoase regiuni ale insulei, la 15 minute de mers cu masina fata de Aeroportul International Sir Seewoosagur Ramgoolam.


Facilitati hotel: sala fitness, sauna, 3 restaurante, bar, piscina, aer conditionat, contra cost facilitati pentru sporturi nautice, acces direct la plaja, centru wellenss, receptie, acces Wi-Fi.



Dotari camera: Camerele sunt decorate moden si sunt dotate cu TV, seif, baie proprie, aer conditionat, acces Wi-Fi, prosoape si halat de baie, produse pentru ingrijirea personala.


Beneficii luna de miere: o sticla de vin spumant, un cos cu fructe, un cadou surpriza din partea hotelului.


Site: https://www.anantara.com/en/iko-mauritius



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie