Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BG PAMPLONA.


Descriere

Hotelul Pamplona a fost complet renovat in anul 2015 si reprezinta o alegere ideala pentru cei care vor sa combine confortul si rasfatul cu briza racoroasa si vederile de neegalat ale marii, fiind situat foarte aproape de plaja.

Puncte forte

- Camere generoase si primitoare
- Centru wellness & spa
- Piscina atat exterioara, cat si interioara
- Restaurant in incinta hotelului ce ofera seri tematice si diverse showuri de gatit
- Facilitati pentru copii

Localizare

Hotelul Pamplona este situat la doar 90 de metri de superba plaja, Playa de Palma. In apropierea hotelului, se regasesc magazine, restaurante, precum si o statie de autobuz. Printre punctele de atractie din apropiere, se numara: Acvariul Palma (la mai putin de 1 km de hotel), Parcul Acvatic de Distractii Aqualand El Arenal (la 4 km de cazare) si Parcul Central Parque del Mar (la aproximativ 8.5 km de hotel). Aeroportul Palma de Mallorca se afla la o distanta de aproximativ 2.5 km fata de hotel.

Plaja

Playa de Palma este o plaja cu nisip fin si auriu situata in Les Meravelles, avand deschidere catre Golful Palma. Apele sale calde si cristaline ii confera o atmosfera autentica, placuta si plina de viata. De-a lungul plajei se gasesc magazine si restaurante.

Facilitati hotel

Printre facilitatile si serviciile puse la dispozitie de hotelul Pamplona, se numara: sala de fitness si spa, aer conditionat, lift, internet wireless (contra cost), aistenta turistica, seif pentru obiectele de valoare (contra cost), sauna si diferite tipuri de masaj (contra cost), restaurant si cafenea in incinta hotelului, snack bar, terasa la soare si gradina, servicii de spalat, curatat si calcat haine (contra cost), inchirieri de bicilete si calarit (contra cost), camere pentru nefumatori.

Facilitati camere

Hotelul dispune de un numar de 165 camere, generoase si primitoare. Camerele duble standard prezinta urmatoarele dotari: baie privata, uscator de par, televiziune prin cablu si telefon, internet wireless, mini-bar, aer conditionat, incalzire centralizata si balcon.

Facilitati copii

Pentru copii, hotelul pune la dispozitie: carti si dvd-uri, muzica, precum si diferite jocuri si puzzle-uri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.