Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alua Palmanova Bay


Descriere

LOCALIZARE: langa plaja. Plaja Palma Nova este 700 metri de hotel iar Plaja din Magaluf la 300 metri. Aeroportul Palma de Mallorca este la 18 km de hotel.


FACILITATI HOTEL: Ideal pentru cupluri si familii dispune de apartamente si studio-uri spatioase si moderne cu vedere la plaja si la golful Palma, oferind diverse facilitati precum: receptie 24 ore, restaurant, terasa, mini club pentru copii, supermarket, piscina exterioara, piscina pentru copii, terasa, programe de animatie si activitati, baruri si zone de relaxare, conexiune la internet wireless, inchiriere masini, exchange.
Nu este permis accesul cu animale de companie.


FACILITATI CAMERE: 170 de camere. Apartamentele cu 1 dormitor dispun de: dormitor spatios cu 2 paturi, living cu 2 canapele si bucatarie echipata cu frigider, toaster, cuptor cu microunde, baie cu dus/cada si uscator de par, oglinda cosmetica, aer conditionat, telefon, conexiune la internet wireless gratuita, seif, set pentru ceai si cafea, balcon.
Studiourile au dormitor cu 2 paturi si canapea dar si bucatarie echipata, designul este modern iar facilitatile sunt la fel ca cele descrise mai sus.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.