Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Tesoro este locul ideal pentru a uita de agitatia marilor orase, de zgomot si poluare. Tesoro Hotel combina linistea, natura, peisajul fantastic, luxul si bunul gust, incat sa ofere un sejur memorabil.Localizare
Hotelul Tesoro se gaseste in statiunea Nikiana, la numai 15 km distanta de capitala insulei Lefkas si la numai 12 km distanta de Nidri, cea mai mare si cea mai dezvoltata statiune a insulei Lefkada.

Facilitati camere
Complexul hotelier este format din 6 cladiri tip bungalow, avand in total 33 de camere. Cladirile sunt construite in jurul piscinei principale, avand balcon sau terasa.Toate camerele dispun de: A/C, LCD-TV, minibar (contra cost), uscator de par, seif (gratuit), baie cu cada si dus.

Failitati hotel
Tesoro pune la dispozitia oaspetilor o varietate de servicii personalizate, acestea incluzand check-in/check-out expres si birou pentru inchirieri de autovehicule. Printre serviciile oferite de hotel, se numara si un seif, o piscina de exterior si un serviciu de spalatorie pentru rufe. Hotelul dispune, de asemenea, de o cafenea, o maşina de spalat si o magazie pentru bagaje. Restaurantul din incinta hotelului este o optiune ideala pentru cei care doresc sa ia masa la hotel. Hotelul dispune de parcare pentru oaspeti.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Centru Spa & Wellness
Asistenta medicala
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Restaurant
Rent-a-car
Piscina exterioara
Parcare
Camera pentru bagaje
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )

Locatie