Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Florena este situat la 6 km de oraşul Lefkada și la 7 km de oraşul Nidri, in statiunea Nikiana, pe plaja.Localizare
Hotelul Florena este situat pe malul Marii Ionice, in localitatea Nikiana, din insula greceasca Lefkada, la doar 7,6 kilometri de port. In apropiere de hotel se afla o frumoasa zona de plaja si zona de camping “Episkopos”. Cei interesati sa exploreze insula si mai mult pot gasi la circa 14 kilometri Cascada Dimosari, si diverse muzee la circa 8 kilometri distanta, in apropiere de portul din Lefkada.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul Florena din Lefkada isi intampina oaspetii intr-o atmosfera ospitaliera specifica grecilor, promitandu-le acestora o vacanta memorabila. Curatenia si conditiile de calitate puse la dispozitie, precum si locatia excelenta sunt doar cateva dintre criteriile pentru care hotelul reprezinta o alegere avantaoasa.

Facilitatile hotelului includ zona privata de plaja, acces gratuit la internet de mare viteza prin Wifi, o cafenea, locuri de parcare gratuite.