Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Albatros Citadel


Descriere



Localizare

Centrul oraşului Hurghada, precum şi Aeroportul Internaţional Hurghana, se află la 20 km. Au parcare gratuita si se poate rezerva pe site-ul acestuia.

Facilitati Hotel

Albatros Citadel Resort oferă camere cu vedere panoramică la Marea Roşie şi 3 piscine, inclusiv o piscină infinită uimitoare. Hotelul pune la dispoziţie 6 căzi private cu hidromasaj şi un centru de fitness ultramodern si este construit din pietre naturale din coral care au fost lucrate manual provenite din munţii din apropiere. 

Complexul are un port de agrement, o plajă privată cu o lungime de 1,6 km si pune la dispoziţie terenuri libere şi activităţi de sporturi nautice nemotorizate. Personalul de divertisment internaţional organizează activităţi zilnice.

Facilitati Camere

Toate camerele sunt spaţioase şi au toate facilitatile dar si vedere spectaculoasă la mare, sunt frumos amenajate şi includ TV cu ecran plat şi minibar. Fiecare oferă birou şi aer condiţionat. Accesul la internet prin cablu este gratuit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.