Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

STEIGENBERGER MARHABA THALASSO HAMMAMET 5*****


Descriere

Descriere: Steigenberger Marhaba Thalasso este un hotel nou, luxos, situat in fata marii, o oaza de relaxare la Marea Mediterana. Este ideal atat pentru familii cu copii, cat si pentru cupluri sau grupuri de prieteni.
Localizare: Steigenberger Marhaba Thalasso este localizat la 3,5 km de fortareata din Hammamet, la 5 km de Yasmine Hammamet, la 700 m de situl roman Pupput, la 3 km de Carthageland Hammamet si la 38 km de aeroportul Enfidha.
Plaja: Steigenberger Marhaba Thalasso este situat direct pe o plaja privata lunga de 10 km cu nisip fin, cu sezlonguri si umbrele gratuite si facilitati pentru practicarea sporturilor acvatice.
Dotari camere: Steigenberger Marhaba Thalasso are 371 de unitati de cazare: 153 de camere, 17 suite si 201 bungalouri, toate dotate cu aer conditionat, seif, telefon, TV satelit, baie cu dus, uscator, minibar, balcon/terasa.
Facilitati hotel: Steigenberger Marhaba Thalasso ofera clientilor receptie 24 de ore, wi-fi gratuit in toate zonele publice, magazine, sali de conferinte, 5 restaurante, 5 baruri, 2 piscine exterioare, 1 piscina interioara incalzita, sezlonguri si umbrele gratuite atat la piscina, cat si pe plaja, salon de infrumusetare, centru Spa, sala fitness, aqua gym, tenis de masa, volei, teren de tenis de camp si lectii, program de animatie ziua si seara pentru adulti si copii, lectii de limba araba, lectii de gatit, activitati culturale.
Facilitati pentru copii: Steigenberger Marhaba Thalasso asigura pentru copii piscina, loc de joaca, club, program de animatie, servicii de babysitting (la cerere, cu plata).
Pagina web: https://www.steigenberger.com/en/hotels/all hotels/tunisia/hammamet/steigenberger-marhaba-thalasso

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie