Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Iberostar Selection Diar El Andalous


Descriere

Iberostar Selection Diar El Andalous este un hotel de 5 stele ce isi propune sa ofere momente unice oaspetilor sai prin facilitatile de lux si o atmosfera calda si prietenoasa, fiind perfect atat pentru familii in cautare de relaxare, cat si pentru cei ce sunt in cautare de distractie.

Localizare

Hotelul este situat pe malul Marii Mediterane, in localitatea Sousse, din Tunisia, la circa 12 kilometri de centrul orasului si la aproximativ 29 de kilometri de aeroport.

In apropiere de hotel se gasesc un teren de golf, portul El Kantaoui si parcul acvatic de distractii Aqua Palace la 2 kilometri, iar la circa 13 kilometri poate fi gasit Muzeul de Arheologie.

Plaja

Iberostar Selection Diar El Andalous dispune de zona de plaja privata ce este amenajata cu sezlonguri, umbrele pentru soare, facilitati pentru sporturi nautice, accesul pana la aceasta fiind de circa un minut de mers pe jos.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele servicii si facilitati: zona de plaja, piscina interioara si 2 piscine exterioare cu sezlonguri, umbrele pentru plaja, paturi cu baldachin si jacuzzi, centru spa, sala de fitness, teren de tenis, acces gratuit la internet prin wifi, magazine, servicii de inchirieri auto, schimb valutar, sali de conferinte si petreceri, room service, servicii de spalatorie, minigolf, facilitati pentru sporturi nautice, biliard, 4 restaurante cu meniu local, asiatic, italian si international, 5 baruri si spectacole de entertainement.

Facilitati camere

Iberostar Selection Diar El Andalous detine 383 de camere luxoase ce dispun de balcon cu vedere spre mare sau gradini, si sunt dotate cu tv, aer conditionat, telefon fix, baie cu dus si prosoape

Facilitati pentru copii

Hotelul pune pentru cei mici la dispozitie un loc de joaca, o piscina de mica adancime, servicii de babysitting si un miniclub unde acestia pot beneficia de activitati educative si diverse jocuri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Seif
Restaurant
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Centru Spa & Wellness
Camere familii
Camera pentru bagaje
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Transfer aeroport
Sporturi
Room service
Piscina interioara