Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Marina View Hotel Apartments


Descriere

Situat in Dubai Marina, hotelul isi propune sa ofere oaspetilor sai o experienta de neuitat. Hotelul Marina View ofera o varietate de facilitati si servicii, inclusiv o sala de fitness, piscina, salon de infrumusetare si restaurantul Cosmopolitan Mosaic.

Facilitati camere

Camerele sunt concepute pentru a oferi oaspeților sai o atmosfera proaspata si contemporana, apartamentele sunt dotate cu o multime de facilitati si accesorii. Apartamentele hotelului sunt spatioase si confortabile. Puteti sa alegeti dintre camera Deluxe sau Executive Suite One Bedroom. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, o chicineta complet utilata ce are un cuptor cu microunde si frigider. Camerele includ TV cu ecran plat si zona de luat masa in camera si baie privata.

 

Facilitati hotel

Deschis in 2010, Marina View Deluxe Hotel Apartment este situat in Dubai Marina. Exista o sala de sport cu piscina interioara, baie de aburi si sauna. Acest hotel ofera Wi-Fi gratuit si un teren de tenis in aer liber. Bucurati-va de facilitati de agrement, cum ar fi o sauna si o piscina in aer liber. De asemenea, este disponibila o parcare privata gratuita.

 

Localizare hotel

Marina View Hotel Apartments este situat in Dubai Marina, un cartier din Dubai, si se afla aproape de plaja. Aeroportul International Dubai este la o distanta de aproximativ 32 de km.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Lift
Seif
Room Service
Transfer aeroport
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sala de conferinta
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
Rent-a-car
Camere persoane cu dizabilitati
Exotic
Recepție 24h
Camere nefumători

Locatie