Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Sirens Beach and Village este un resort all inclusive situat in fata marii, ce ofera posibilitatea de a avea o vacanta activa si relaxanta in acelasi timp.
Localizare: Sirens Beach and Village este localizat in fata marii in orasul Malia, la 30 km de aeroport si de capitala Heraklion si la 28 de km de orasul Agios Nikolaos.
Plaja: Sirens Beach and Village este situat pe plaja, avand sezlonguri si umbrele gratuite. Facilitati pentru practicarea sporturilor acvatice contra cost.
Dotari camere: Sirens Beach and Village dispune de 320 de camere duble si family. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat (gratuit in perioada iunie-septembrie), wi-fi, telefon, seif (cu plata), TV satelit, frigider, baie cu dus sau cada, uscator de par, balcon/terasa,
Facilitati hotel: Sirens Beach and Village ofera clientilor sai receptie 24 de ore, salon, colt vizionare TV, wi-fi, boutique, mini market, 3 piscine (09:00-18:30), prosoape pentru piscina (cu plata), sezlonguri cu umbrele (gratuite atat la piscina, cat si pe plaja), amfiteatru, parcare, prim ajutor, doctor (la cerere, cu plata), 2 restaurante, bar cu terasa, snack bar la piscina, 3 baruri pe plaja, program de animatie, spectacole zilnice, seri folclorice, masaj (la cerere, cu plata), tratamente faciale si corporale, sala fitness.
Activitati sportive: tenis de masa, biliard (cu plata), darts, boccia, tras cu arcul, tenis de camp, mini golf, fotbal, volei de plaja, sporturi acvatice (cu plata).
Clasificare oficiala: 4 stele
Pagina web: https://www.sirenshotels.gr/en/sirens-hotels-crete

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie