Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Astir Beach este un loc perfect pentru a va bucura de relaxare prin serviciile oferite, ospitalitate si atmosfera prietenoasa. Dotari camera:TV , Telefon, Mini-bar / Mini-frigider, Balcon / Terasa, Aer conditionat in camera Dotari hotel: Umbrele si sezlonguri pentru piscina, Seif, Room service, Restaurant, Piscina exterioara, Parcare, Fitness, Bar Facilitati camere:Toate camerele au in dotare aer conditionat (Iulie si August contra cost), televizor, frigider (contra cost), telefon, radio, grup sanitar propriu cu dus, balcon/terasa. Facilitati copii:Pentru cei mici hotelul ofera programe de animatie si loc de joaca special amenajat.Facilitati hotel Hotelul dispune de piscina exterioara, piscina pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina (gratuit doar pentru clientii care opteaza pentru regim de masa all inclusive), salon de mic dejun, room service, terasa, bar la piscina, bar, snack bar, lounge, fitness, seif si parcare. Pe plaja sezlongurile si umbrelele sunt contra cost. Plaja:Hotelul este situat pe plaja. Tariful pentru 2 sezlonguri si 1 umbrela este de 8 euro/zi. Puncte forte - Situat pe plaja cu nisip fin; - Camere modern si confortabile; - Piscina cu sectiune pentru copii.

Localizare

Situat în staţiunea Gouves, la 18 km est de Heraklion şi de staţiunile pline de viaţă Herssonisos (10 km) şi Malia (16 km). Aeroportul se află la 15 km de hotel. În imediata apropiere a hotelului sunt multe baruri, taverne, supermarketuri şi magazine. La numai 500 m distanţă de hotel se află o staţie de autobuz. Hotelul a fost construit în anul 1987 şi renovat în 2008.

Plaja

Hotelul este situat pe plajă. Tariful pentru 2 șezlonguri și 1 umbrelă este de 8 euro/zi.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispoziția turiștilor restaurant spaţios şi confortabil, bar, lounge - TV, masa de biliard, sală de conferinţe pentru aproximativ 45 de persoane, snackbar, mini market și Wifi gratuit în lobby. Pentru cei care iubesc sportul vor avea la dispoziţie un teren de mini golf, tenis de masă, volei şi badminton. Hotelul oferă program de animaţie în timpul zilei şi seara (începând cu mijlocul lunii mai până la sfârşitul lunii  septembrie), cu spectacole de muzică şi folclor. Hotelul dispune de o piscină cu apă dulce precum şi bar la piscină.

Facilitati camere

Cele 164 camere moderne şi confortabile sunt dotate cu baie proprie cu cadă de baie sau duş, telefon cu linie directă, Wifi (contra-cost), aer condiţionat, mini-frigider, TV, uscător de păr, seif şi balcon sau terasă.

Facilitati copii

Pentru cei mici hotelul oferă programe de animaţie şi loc de joacă special amenajat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Sala de conferinta
Restaurant
Piscina exterioara
CH ( incalzire centralizata )
AC ( aer conditionat )

Locatie