Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Archipelagos Hotel


Descriere

Descriere: ARCHIPELAGOS RESIDENCE este un hotel renovat recent, amplasat pe un mic deal din apropierea centrului vechi al orasului Rethymno. In apropiere sunt taverne si mini marketuri.
Localizare: ARCHIPELAGOS RESIDENCE se afla situat la aproximativ 50 m de plaja, 1 km de centrul orasului Rethymno, 500 m de statia centrala de autobuze KTEL, 60 km de aeroportul din Chania.
Plaja: ARCHIPELAGOS RESIDENCE se afla la 50 m distanta de plaja nisipoasa a orasului Rethymno unde sezlongurile si umbrelele de pe plaja sunt contra cost.
Dotari camere: HOTELUL ARCHIPELAGOS RESIDENCE dispune de studiouri si apartamente doate cu aer conditionat (gratuit), acces internet WiFi (gratuit), telefon, seif (gratuit), televizor, birou, mini bucatarie (frigider, facilitati pentru pregatirea cafelei, fierbator de apa, plita), uscator de par, balcon/terasa. Studiourile sunt open plan si au in medie 20m2. Apartamentele au aproximativ 45m2 si sunt alcatuite dintr-un dormitor separat si un living room cu mini bucatarie.
Facilitati hotel: ARCHIPELAGOS RESIDENCE dispune de un restaurant cu terasa, un bar si o piscina.
Categoria oficiala: 3 stele
Pagina web: http://www.archipelagos-residence.gr
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.Transfer: durata transferului din aeroportul Heraklion este de aproximativ o ora si jumatate.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.