Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Elotis Suites (Crete)


Descriere

Descriere : Cele 23 de camere si apartamente inconjurate de gradini sunt dornice sa ii intampine si ii sa cazeze pe cei care doresc sa se relaxeze in compania celor dragi. Decoratiunile discrete si elementele moderne sunt definite de un stil cald si prietenos.

Localizare : Hotelul este localizat in Agia Marina, la 9 km de centrul orasului Chania.

Plaja: Hotelul se afla la 70 m de plaja.

Dotari camere: Hotelul este format din apartamente si studiouri, acestea sunt dotate cu balcon sau terasa, baie cu dus, uscator de par, TV satelit, frigider, telefon, chicineta, aer conditionat, seif (contra cost),

Facilitati hotel: Hotelul dispune de bar, piscina pentru adulti si pentru copii, loc de joaca pentru copii, acces internet WiFi gratuit in lobby, camera de bagaje, receptie.

Web: www.elotis.com

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie