Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

H10 Andalucia Plaza (Adults Only) (Marbella)


Descriere

Descriere HOTEL H10 ANDALUCIA PLAZA:
Hotelul construit in stil traditional andaluz si renovat in stil contemporan se afla in Puerto Banus, una dintre cele mai exclusiviste zone ale statiunii Marbella. Hotelul destinat adultilor oare o atmosfera calma si relaxata, ideala pentru o vacanta in cuplu sau in grupuri de prieteni.

Tip masa:
Demipensiune, Pensiune completa.

Localizare HOTEL H10 ANDALUCIA PLAZA:
Hotelul se afla langa Cazino Marbella, la 500 de metri de plaja, la 6 km de centrul statiunii Marbella, la 61 de km de aeroportul Malaga.

Dotari camere:
Hotel H10 Andalucia Plaza are camerele cu design elegant, mobilier contemporan si lucrari de arta moderna, dotate cu: balcon sau terasa, aer conditionat, minibar, TV satelit, seif (contra cost), fierbator (contra cost), baie cu uscator de par si oglinda cosmetica.

Facilitati HOTEL H10 ANDALUCIA PLAZA:
Hotelul pune la dispozitia turistilor: restaurant, 2 baruri, piscina exterioara cu terasa pentru sezlonguri, piscina interioara incalzita in cadrul centrului SPA Despacio (contra cost), sala de gimnastica (acces gratuit), aer conditionat, Wi-Fi gratuit, transport gratuit catre Puerto Banus, Marbella si centrul comercial La Granada, cabinet medical (contra cost), intrare gratuita la Cazino Marbella, servicii de spalatorie/calcatorie, receptie 24H, camera de bagaje, bancomat, schimb valutar.

Web: www.h10hotels.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie