Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Albayzin Del Mar (Almunecar)


Descriere

Descriere HOTEL ALBAYZIN DEL MAR:
Hotelul Albayzin del Mar se deosebeste prin arhitectura sa arabo-andaluza, fiind situat in cadrul gradinii exotice Isla del Ocio, declarata sit de interes turistic. Este un hotel ideal pentru turistii care cauta liniste.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune, Pensiune completa.

Localizare HOTEL ALBAYZIN DEL MAR:
Hotelul se afla la 10 minute de plaja, la 70 km de aeroportul din Malaga, intr-o zona cu magazine, restaurante, baruri.

Dotari camere:
Hotel Albayzin Del Mar are 73 de suite decorate in stil arabo-andaluzian, dotate cu: bucatarie, terasa, frigider, masina de spalat, fier de calcat, TV, aer conditionat, telefon, baie cu dus, uscator de par, facilitati pentru preparare ceai/cafea, Wi-Fi gratuit.

Facilitati HOTEL ALBAYZIN DEL MAR:
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor: piscina exterioara, sala mic dejun, restaurant principal, bar, Kids Club, loc de joaca pentru copii, tenis de masa, biliard, sala de fitness.

Alte informatii:
Pentru statiunile din zona Costa Tropical, transferul inclus este privat, valabil pentru un maxim de 4 pasageri/transfer. Daca sunt mai mult de 4 pasageri tariful se calculeaza diferentiat in functie de statiune. Statiunile sunt Nerja si Almunecar. Asistenta turistica este telefonica.

Web: www.hotelalbayzindelmar.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie