Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat in Salou, la mai puțin de 1 km de plaja Capellans, Alannia Salou oferă cazare cu o piscină sezonieră in aer liber, parcare privată, un centru de fitness și o grădină. Avand o terasă, hotelul de 4 stele oferă camere cu aer condiționat și WiFi gratuit. Unitatea de cazare oferă personal de divertisment și un serviciu de concierge.

La hotel, fiecare cameră are dulap și TV cu ecran plat. Alannia Salou oferă unele unități care au patio, iar fiecare cameră este dotată cu aparat de cafea. La unitatea de cazare, toate camerele sunt dotate cu lenjerie de pat și prosoape.

Oaspeții de la Alannia Salou se pot bucura de un mic dejun tip bufet. La hotel veți găsi un restaurant care servește preparate din bucătăria catalană, mediteraneană și spaniolă. De asemenea, pot fi solicitate opțiuni vegetariene, fără lactate și vegane.

Alannia Salou oferă un loc de joacă pentru copii. Zona este populară pentru ciclism, iar proprietatea oferă un serviciu de inchiriere de biciclete și mașini.

Personalul de la recepție vorbește engleză, spaniolă și franceză, iar personalul este dispus să vă ajute in orice moment al zilei.

Plaja Llarga este la 1,1 km de Alannia Salou, iar plaja Llevant este la 1,1 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Reus, situat la 20 km de hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie