Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TAHITI PLAYA AND SUITES (SANTA SUSANA)


Descriere

Descriere HOTEL TAHITI PLAYA:
Hotelul se afla intr-o locatie privilegiata pentru cei care isi doresc acces direct la plaja si este amenajat cu facilitati moderne, oferind o mare varietate de servicii si activitati. Toti turistii pot savura sederea in acest complex dar copii sunt in mod special privilegiati, avand la indemana toate serviciile pentru petrecerea unei vacante perfecte.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune, Pensiune completa.

Localizare HOTEL TAHITI PLAYA:
Hotelul este situat pe malul marii, langa plaja Llevant, in linistita statiune Santa Susana (Costa Brava & Maresme). Hotelul se bucura de acces direct catre plaja.

Plaja:
Plaja publica cu nisip se afla la 10 metri de hotel. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost

Dotari camere:
Hotel Tahiti Playa pune la dispozitia clientilor sai 446 de camere si 83 de suite, dotate toate cu baie completa cu uscator de par, telefon, TV cu conexiune prin satelit, incalzire centrala, aer conditionat, seif si balcon cu vedere la mare (frontala sau laterala). Exista si camere adaptate persoanelor cu nevoi speciale.

Facilitati HOTEL TAHITI PLAYA:
Hotelul pune la dispozitia clientilor sai urmatoarele facilitati si servicii: receptie, ascensoare, piscina exterioara pentru adulti, piscina exterioara pentru copii, jacuzzi exterior, zona de plaja la piscina, cu sezlonguri si umbrele (gratuite), zona de gradini, restaurant cu servire in regim bufet, SHO W cooking si specialitati nationale si internationale, bar cafenea, snack bar la piscina, bar Mediterraneao (cu scena, muzica live, ecran de proiectie si proiector), saloane pentru diverse evenimente si reuniuni, minimarchet (produse alimentare de baza, produse de curatenie, vinuri spaniole, diverse suveniruri), spalatorie (2 masini de spalat si una de uscat), miniclub (dotat cu jucarii, puzzle-uri, carti), loc de joaca pentru copii (exterior), biliard, ping - pong, darts, conexiune Internet WiFi (cu cod de acces care se obtine de la receptie, cu cost suplimentar), parcare (acoperita si inchisa, contra cost), camera pentru bagaje, programe de animatie diurna si nocturna pentru adulti si copii.

Web: www.tahitiplaya.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie