Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MIO BIANCO RESORT


Descriere

Hotelul Mio Bianco Resort se afla la 8km de statiunea Turgutreis, la 24 km de centrul orasului Bodrum si la 55 de Aeroport, la 40 m de plaja. Tenis de masa, sporturi nautice, darts, sauna, masaj, baie turceasca, sezlonguri si umbrelute gratuitela Beach Club si piscina, sporturi nautice ( jetski, banana, ringo), centru fitness.

Localizare

Hotelul Mio Bianco Resort se afla la 8km de statiunea Turgutreis, la 24 km de centrul orasului Bodrum si la 55 de Aeroport, la 40 m de plaja.

Facilitati Hotel

Hotelul dispune de loc de joaca pentru co[pii, mini club(4-12 ani), piscina exterioara, piscina interioara, Sali de conferinte si seminarii, centru fitness, spa, club pe plaja. Contra cost: servicii de spalatorie, parcare, baby sitting, servicii medicale, rent-a-car, internet wireless, coafor, minimarket.

Facilitati Camere

Dispune de un total de 133 camere dintre care: 87 de camere, 2 suite, 1 king suit, 30 camere familiale cu 1 dormitor si 12 camere familiale cu 2 dormitoare si 1 camera pentru persoanele cu dizabilitati.
Camerele standard sunt dotate cu aer conditionat, satelitte tv LCD, minibar, baie cu dus, uscator de par, telefon direct, seif, si detector de fum.
Camerele familiale sunt de 2 feluri: cu 1 dormitor sau cu 2 dormitoare si dispun de cu aer conditionat, satelitte tv LCD, minibar, baie cu dus, uscator de par, telefon direct, seif, si detector de fum.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.