Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare

Localizat in statiunea Sunny Beach, Nevis Resort se afla la 700 de metri de plaja si la 1 km de centrul resort-ului. 

Facilitati hotel

Nevis Resort pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: receptie 24/7, gradini si Aquapark de 50.000 m2, restaurant principal tip bufet, 2 restaurante a la carte, snack bar, cafenea, lobby bar, bar la piscina, 3 piscine exterioare cu sectiuni speciale pentru copii, 1 piscina pentru infanti, piscina interioara (incalzita in mai si in septembrie), terenuri de tenis, fotbal si basketball, tenis de masa, mini golf, amfiteatru, sala de conferinte, parcare, kids club, loc de joaca pentru copii, terasa pentru yoga, fitness, centru SPA & Wellness, plaja privata, shuttle gratuit la/de la plaja, sezlonguri si umbrele la piscina si la plaja, mini market, programe de animatie, asistenta medicala.

Facilitati camere

Toate camerele dispun de pat king size, aer coditionat, balcon/terasa, facilitati pentru prepararea cafelei/ceaiului, seif, mini bar, televizor cu programe prin cablu, baie cu dus sau cada si uscator de par.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
AC ( aer conditionat )
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sala de conferinta
Wi-fi / Wireless Lan
Asistenta medicala
piscină interioară
Recepție 24h

Locatie